Niels
vanBunningen

ExpoFuse,2011

ExpoFuse is een onafhankelijke platform waar startende kunstenaars samenwerken om hun werk te presenteren aan de buitenwereld
Fuse wil op die manier een raamwerk zijn om de kunstenaars de mogelijkheid te bieden ervaring op te doen in het organiseren en inrichten van eigenzinnige, spannende tentoonstellingen.
De eerste tentoonstelling die dit platform realiseert heeft als titel de naam van dit platform meegekregen. In de tentoonstelling Fuse wordt de thematiek van de beleving door de drie participerende kunstenaars op diverse manieren benadrukt.

Lin Gerritse maakt ruimtelijke installaties die de toeschouwer uitnodigen een eigen ervaring aan te gaan met het werk, daartegenover stelt Ella Cassisi in haar schilderijen en tekeningen haar persoonlijke belevingen en emoties bloot aan het publiek.
Bij Niels van Bunningen ligt het accent van de beleving vooral op het realisatie proces, de wijze waarop hij zijn werk construeert, de ambacht of arbeid, dunkt een persoonlijke beleving uit die voor menig toeschouwer herkenbaar is.

U bent uitgenodigd te ervaren!

ExpoFuse at Waarmakerij

Opening 14 mei vanaf 2uur
14&15 mei
20&21 mei
11-20uur

jan tooropstraat 117
Nijmegen


 


 


 


 


 


 


 .

Built with Indexhibit